Jag älskar att läsa vanliga böcker

Jag vet att det är praktiskt med läsplatta och visst har jag en. Den fick jag i julklapp för några år sedan av mamma. Men jag måste säga att jag föredrar den vanliga boken över skärmen. Det blir aldrig samma känsla att bläddra på en skärm. Jag tycker om att ha en bok som jag tar med mig och njuter av då det blir möjligt.

Jag minns när det diskuterades om framtiden för nätet. En del var helt säkra på att vi ändå skulle fortsätta med vanliga tidningar. Det har vi ju i viss mån gjort. Fast jag läser hellre tidningen online än i vanligt format.

Lustigt det där. Boken tycker jag om som vanligt i pappersform men morgontidningen tycker jag är jobbig att ha i pappersvariant.

Det här beror förstås på att nyheter idag läses på ett annat sätt. Vi vet att pappersvarianten aldrig är lika uppdaterad som tidningen online. Dessutom kan vi ju inte kommentera och prata med andra om läser samma sak i den vanliga tidningen.

Med en bok har jag inte samma behov av detta så den förblir min favorit i vanligt format.

Jag älskar att läsa vanliga böcker
Scroll to top