Solvallas flytt sågs som ett aprilskämt

Första april får mig att tänka på händelser från tidigare år. Jag minns faktiskt att Solvallas flytt fick reaktioner som var lite roliga. Lite första april kan man säga. När nyheten om att Solvalla skulle flytta blev det en överraskning för många.

Om du inte tror mig kan du läsa nyheten från 2008 här. Micke Nybrink sade rentav att han trodde att flytten var ett första april skämt.

Solvallas flytt som en bomb

Men många tyckte liksom jag att det skulle bli fint med flytten. Bara en sådan sak som tak över arenan var ju en nymodighet som kändes kul. En del motsatte sig tanken om att köra inomhus. Det är så mot traditionen menade man. Men så kände inte jag det.

Det var inget april skämt men jag tyckte att det var läge att komma ihåg detta idag då vi får skämta med varandra. Nu ska jag tänka lite på vad jag ska luras om…

Solvallas flytt sågs som ett aprilskämt
Scroll to top