Jag spelar kort på kvällen

kort

Om du undrar vad Stefan Persson gör på kvällarna så kommer du snart att få ett svar på detta! Vad gör jag när jag har tråkigt? Det finns så många sätt att fördriva tiden på kvällen. Detta oavsett om du känner för att prata med vänner med videosamtal, vill ta reda på de senaste TV-programmen eller helt enkelt ha en lugn stund för dig själv.

Jag gillar jag att pyssla med aktiviteter på kvällar och en av mina favoritsysselsättningar är att spela kort ensam. Låt mig förklara varför…

Spelkort engagerar sinnet som inget annat

När jag har tråkigt på kvällen gillar jag att ha något som engagerar mitt sinne på ett produktivt sätt. Här är kortspel oslagbart. De är ett bra sätt att fördriva tiden men de kräver också att du tänker och lägger upp strategier.

Jag tror att detta hjälper mig att hålla mig skarp mentalt sett. Oavsett om jag spelar en omgång Solitaire eller en omgång Rummy med mig själv så blir jag alltid utmanad och underhållen. Det är hur enkelt som helst att hitta gratis kortspel online så jag behöver inte hålla ordning på kortlekar.

Jag kan också leka med korten då jag använder egen kortlek. Att sitta och bygga hus med kort är faktiskt också rätt kul. Det stimulerar hjärnan på ett unikt sätt och kan vara perfekt en kväll då det som går på TV inte är så intressant.

bygga med kort
Jag älskar att bygga med kort!

Spelkort hjälper mig att slappna av

En annan anledning till att jag tycker om att spela kort på kvällen är för att det hjälper mig att koppla av och varva ner. Efter en lång arbetsdag är det skönt att kunna göra något som är avkopplande och som inte kräver för mycket energi. På så vis förbereder jag mig för att somna och sova gott.

Spelkort förbättrar mitt minne tror jag

En av de bästa sakerna med att spela kort på kvällen är att det hjälper till att förbättra mitt minne. Det är jag övertygad om. Jag försöker alltid hitta sätt att hålla mig skarp rent mentalt och att spela kort är ett bra sätt att göra detta.

Att spela kort är kul helt enkelt

Sist men inte minst är en av de bästa sakerna med att spela kort på kvällen är att det helt enkelt är roligt. Det är något som jag kan göra ensam men det är också något som jag kan göra med vänner eller familj om jag vill. Oavsett vad är det alltid en trevlig aktivitet som jag kan se fram emot så kortspel mina vänner det är vad mina kvällar bjuder på!

Jag spelar kort på kvällen
Scroll to top