Varför går jag runt och är brun hela tiden?

bruna fötter

Jag får ibland frågan rätt ut av folk som tycker att det är konstigt att jag är brun som en pepparkaka när snön ligger djup utanför. Inte bara under en vecka eller två vilket kan ske efter en utlandssemester. Jag är alltid brun. Varför är det på dette viset?

Jag tycker att det är snyggt!

Framför allt vill jag säga att jag tycker att jag som så många andra tycker att det är fint att vara brun. Det ser fräscht och friskt ut. Min vanliga hudfärg är minst sagt glåmig och den får mitt ansikte att se så trött ut.

Det funkar också för träning

I och med att jag använder Melanotan så är det också något som hjälper mig med träningen. Jag håller min vikt och känner att det fungerar bättre. Detta är en sak som leder till att jag ändå fortsätter trots att det såklart kan ses som lite fåfängt att hålla på och vara brun hela tiden.

Jag sminkar mig inte!

För tjejer är det så lätt att alltid se bra ut i ansiktet. Många killar sminkar sig idag men inte Stefan Persson! Jag har inget emot smink och tycker att det är en bra sak men det är inget jag vill sätta mig in i. Det är mycket lättare med en spruta så är det nog med saken.

Det blir jämnt och snyggt. Jag tvivlar på att jag hade lyckats lika bra med puder. Och handen på hjärtat så hade det kunnat missförstås av vissa personer i min omgivning. Med den metod jag använder för min bruna färg så blir det aldrig några frågetecken och det tycker jag är bra.

Det är mitt liv och min kropp

En annan sak jag tycker är viktigt att påpeka att vi alla har rätten till våra kroppar. När det handlar om misshandel så är det ingen som säger emot detta. Men varför skulle det vara annorlunda med att vara brun utan sol.

Ibland fattar jag inte hur folk ens har mage att läxa upp mig om mitt val. Det är ju mitt val som jag gör i mitt liv. Något som jag tycker att vi alla föds med. Rätten att välja alltså. Om vi inte ska få vara bruna när vi vill det, vad blir nästa sak?

Nej, jag är för personlig frihet och skulle nog faktiskt också kunna tänka mig att folk ska få använda vissa typer av droger fritt. Detta retar galla på många jag vet. Men vem är det som har bestämt att alkohol och cigaretter varje dag är bättre än något annan en eller två gånger i månaden?

Jag kommer alltid fram till att det personliga ansvaret är det viktigaste och att vi borde sträva mot det istället för att hålla på och förbjuda och döma andra människor.

Där har ni det. Jag är brun året om för att min fria vilja tillåter det!

Varför går jag runt och är brun hela tiden?
Scroll to top